velkommen til

Farmor Ingvarda

Så kjekt at du besøker nettbutikken vår! Kanskje du allerede har besøkt vår koselige butikk på Ålesund Storsenter? Ellers er du hjertelig velkommen innom oss der også. Vi er midt i byen!

Vi jobber hele tiden med å ha et godt utvalg av fine varer til barn og dame, både i butikk og nettbutikk. Miksen er viktig for oss, det skal være spennende å titte innom!

I november 2022 fylte butikken 15 år, og det er vi veldig stolt av! Vi har hatt mange trofaste kunder hele veien, og mange nye har kommet til. 

Farmor Ingvarda ble startet i 2007 med klær og leker for barn i Rådstugata 4. I 2009 flyttet vi til Ålesund Storsenter. Det var en spennende byggeprosess der vi utformet både lokalet og fasaden helt på nytt.

Vi er ikke redde for å prøve nye ting, så etter hvert utviklet vi konseptet vårt med litt dameklær. Dette ble populært, og 1. juni 2015 åpnet vi egen liten damebutikk med Farmor Ingvarda DAME, rett over gangen for barnebutikken. 

Heldigvis åpnet mulighetene seg for å slå sammen begge avdelingene, og i 2018 hadde vi en flott reåpning etter en stor ombygging og utvidelse av barnelokalet. Nå er fordelingen av barn og dame ca. 50/50, med mange fine gavetips til både store og små.

Kundene våre handler på tvers av avdelingene, og det er helt som vi ønsker det!

Kjekke kunder og et supert team på Farmor Ingvarda gjør at vi har det veldig kjekt på jobb! Det håper vi vises i alt vi gjør.

Tidene forandrer seg hele tiden, og som butikkdriver må man være åpen for forandringer i takt med tiden. Det syns vi på Farmora er spennende og gøy! Vi etterstreber hele tiden å følge hjertet og magefølelsen, og være tro mot konseptet. 

Til tider kan det også være både skummelt og krevende å drive en selvstendig butikk. Spesielt i mars 2020 da Corona-pandemien kom og plutselig snudde alt på hodet. Da måtte vi hive oss rundt og være kreative for å holde handelen gående, for å overleve som butikk når alt stengte ned.

Skjønne kunder handlet lokalt og vi kjørte rundt med varer. På kort tid fikk vi laget ny nettbutikk, og lanserte ingvarda.no 1. april 2020!

Stor takk til alle!

Nå har vi også åpnet vårt eget Kreative Kontor rett ved Ålesund Storsenter, i Parkgata 3. Her jobber vi hovedsakelig med nettbutikken og bilder til sosiale medier. Det er et flott showroom med store utstillingsvinduer ut mot gaten.

Gleder oss til spennende eventer her!

Sosiale medier er en viktig del av det å drive butikk i dag, og det er stor stas for oss å ha egen boltreplass for kreativt arbeid på kontoret!

Håper dere vil følge oss på både Instagram og Facebook. Vi blir veldig glad for alle anbefalinger, delinger og tagginger fra fornøyde kunder!

Beste hilsen og smil fra Farmor Ingvarda-gjengen i Ålesund.